Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar

Hallgatói bejelentkezés

A kívánt funkció igénybe vételéhez bejelentkezés szükséges. Amennyiben rendelkezik regisztrációval, adja meg felhasználói nevét és jelszavát. 

Ha még nem regisztrált, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti. A regisztráció során fog kapni egy megerősítő levelet, az abban található hivatkozásra kattintva tudja érvényesíteni email címét. Emiatt kérjük, olyan címet adjon meg, amely képes fogadni levelünket.

Amennyiben rendelkezik Facebook fiókkal, akkor azzal egyszerűsítheti a bejelentkezés és regisztráció folyamatát. Kattintson az alul található Facebook gombra! Ekkor rendszerünk automatikusan regisztrálja, így később egy kattintással jelentkezhet be. Első alkalommal a Facebook engedélyt kér adatainak átadására, ez csak a nevét és email címét tartalmazza, oldalunk más adatot nem kér.

Elfelejtett jelszó esetén rendszerünk egy elektronikus levelet küld a regisztrált email címre, az abban található hivatkozást felkeresve új jelszót adhat meg. Rendszerünk az Ön jelszavát egyirányú titkosítást használva tárolja, emiatt a meglévő jelszó megtekintése vagy elküldése nem lehetséges.

A regisztrált adatok kezelésére az Óbudai Egyetem adatvédelmi szabályzata vontakozik.