Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar

Huawei Seeds program

A Huawei Technologies Évek óta szervezi – óbudai hallgatók rendszeres részvételével - nagysikerű SEEDs programját, amely egy kínai tanulmányutat tartalmazott. Idén sajnos az utazást nem tudja a Huawei Technologies megoldani a Covid-19 járvány miatt, ezért a programot digitális platformra tette át a vállalat.

Az online tréning angol nyelvű, 5 napig tart, 2020. november 9-13. között. Témája sokrétű: 5G, kiberbiztonság, mesterséges intelligencia. Ebben a periódusban vannak élő, online előadások és vannak eLearning platformról letölthetőek (a témákról, időbeosztásról információ a csatolmányokban található). A tréning végén a résztvevők vizsgát tesznek, amelynek sikeressége esetén egy Huawei tanúsítványt és egy Huawei tabletet kapnak. A jelentkezési feltételek egyszerűsítettek a korábbi évekhez képest, résztvevői maximum létszám nincs, korábbi SEEDs-esek is jelentkezhetnek.

A feltételek:

- aktív állományú, egyetemi villamosmérnök vagy kapcsolódó területről jövő hallgató - igazolás az egyetemtől, a Neptunból;

- életrajz;

- utolsó két félév tanulmányi eredményei (Neptun);

- maximum fél oldalas rövid motivációs levél arról, hogy miért érdekli a Huawei, a program.

A jelentkező hallgatók az alábbi adatokat is csatolják be jelentkezési anyagukkal:

- Name

- University

- Major

- Grade (BsC/Msc etc)

- Email

- Phone

- T-Shirt size

Az angol nyelvű, emailes jelentkezéseket a címre várjuk 2020. november 1-ig. Az adatokat a vonatkozó GDPR szabályok szerint kezeljük, majd töröljük.