Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar

TDK és TDK Junior

Egyetemünk idén november 14-én is megrendezi a Tudományos Diákköri Konferenciáját. Az Óbudai Egyetem hallgatói a szokásos módon jelentkezhetnek rá, további segítséget Dr. Varga Péter János egyetemi adjunktusnál (Híradástechnika Intézet) vagy a felkérni kívánt témavezető oktatónál tudnak kérni.
2017. évben „Híradástechnika” TDK „junior” szekciót indítottunk, melyen középiskolás hallgatók mutathatták be munkájukat és eredményüket. A junior TDK szekción résztvevő középiskolás hallgatók két szakmai konzulenssel rendelkeztek, melyek közül az egyiket a Puskás Technikum, a másik konzulenst a Kandó HTI delegálta. 
Ebből az eseményből szeretnénk hagyományt teremteni, és idén kibővíteni a résztvevők körét. Ezért a középiskolás hallgatóknak Junior TDK szekciót szervezünk, melyen pályamunkáikat bemutathatják, számot adhatnak kutatási eredményeikről. Felkészülésükhöz intézetünk oktatói szívesen nyújtanak mentori támogatást. A kutatni vágyóknak nem csak elméleti támogatást, hanem a gyakorlat orientált megközelítést is biztosítjuk, prototípusok fejlesztését és bemérését is támogatjuk. Segítjük a műszaki eredmények megfelelő dokumentálását és felkészítjük őket azok bemutatására. Ha intézményként vagy tanulóként szeretne bekapcsolódni, keressen minket bátran.